Legal Handbook Shipmaster

 

Beste Kapiteins,

Wij zijn zeer verheugt dat ons zeer gewaardeerd bestuurslid en maritiem jurist Peter van der Kruit drukdoende is om een nieuwe versie te maken van het Legal Handbook Shipmaster, de Engelstalige versie. Dit Handbook is al door hem in 2012 geschreven en in 2013 namens de NVKK gepubliceerd. Ondertussen is er veel veranderd en daarom is een update nodig. De verbeterde en aangepaste versie is inmiddels geschreven. Het wordt een digitale uitgave beschikbaar voor iedereen op deze wereld die interesse heeft. Het kan ook worden gedownload en geprint. Door enkele financiële bijdragen is het mogelijk om dit Handbook gratis aan te bieden aan iedereen ter wereld.

Om te controleren of het Handbook nog fouten of onvolkomen heeft zet de NVKK het eerst als proef op haar website. U als lid van de NVKK kan dan dit nieuwe Handbook gratis downloaden en controleren. Indien u fouten ziet of anderszins schroom dan niet om dat door te geven aan de NVKK. Alle op- en aanmerkingen en commentaar zijn van harte welkom; over inhoud, volgorde, vertaling, opmaak, lay-out, kleuren, letters, tekeningen etc. Deze proef van het Handbook blijft tot ongeveer begin februari 2020 op de website staan.

Aan de hand van deze commentaren zal het boek worden aangepast en permanent op de website van de NVKK worden gezet. Dan kan iedereen ter wereld dit digitale Handbook gratis downloaden en gebruiken. 

Kortom, uw opmerkingen en commentaar zijn van harte welkom. U kunt dat sturen naar:

nvkk@introweb.nl

peter@vanderkruit.com

 

Vriendelijke groet,

Mede namens namens Peter van der Kruit

 

Leen van den Ende

Voorzitter

 
 
 
 
LHS 2020.png